SchilderStudioMiSt.nl | 0341-424994 | info@studiomist.nl | 06-21836291 | fb: schilderstudiomist
Homepage Studio MiSt in Harderwijk Schilderworkshops en privéworkshops in Harderwijk Schildercursus SchilderStudioMiSt Harderwijk nieuws studiomist harderwijk expositie studiomist harderwijk contact studiomist harderwijk route studiomist harderwijk reacties studiomist harderwijk aanmelden studiomist harderwijk

schildercursus studiomist Disclaimer Studio MiSt

De site van Studio MiSt is met grote zorg samengesteld en geeft een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de produkten. Mochten er desondanks fouten in de prijzen of produkten zijn geslopen dan aanvaard Studio MiSt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Ook kan Studio MiSt geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de storingen of onderbrekingen in het verstrekken van informatie.

Studio MiSt aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de sites waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Alle schilderijen zijn gemaakt door Tjiska Smits of door de cursisten van Studio MiSt. Alle rechten liggen bij Studio MiSt en reproductie is niet toegestaan. Wil je een illustratie gebruiken neem dan contact op met Tjiska Smits van Studio MiSt.

© Studio MiSt 2006

Studio MiSt

Boonenweg 3
Harderwijk (Hierden)
tel. 0621836291
info @ studiomist.nl
Schildercursus (10 keer)

SCHILDERCURSUS BEGINNERS
Dinsdagavond 15 januari

SCHILDERCURSUS GEVORDERDEN
Donderdagavond 17 januari
Schildercursus (3 keer)

MIXED MEDIA
Woensdagavond 16 januari

TEKENCURSUS
Woensdagavond 6 februari
Schilderworkshops op aanvraag:

Schilderen met gips - - >
Buiten schilderen op lokatie - - >

Themaschilderworkshop - - >
Schilderen met fotomateriaal - - >