SchilderStudioMiSt.nl | 0341-424994 | info@studiomist.nl | Harderwijk | 06-21836291 | fb: schilderstudiomist
Schilderworkshop Internatonale Vrouwendag
valentijn workshop schilderen
workshop aromatherapy
Buitenschildercursus bij Studio MiSt
Homepage Studio MiSt in Harderwijk Schilderworkshops en privéworkshops in Harderwijk Schildercursus SchilderStudioMiSt Harderwijk nieuws studiomist harderwijk expositie studiomist harderwijk contact studiomist harderwijk route studiomist harderwijk reacties studiomist harderwijk aanmelden studiomist harderwijk

schilder_workshop Schildercursus bij Studio MiSt

 

Studio MiSt weet: iedereen kan schilderen. Een kwast vasthouden en verf opbrengen is eenvoudig.

Kleuren mengen

Je zult zien hoeveel verschillende tinten je kunt mengen met de drie basiskleuren rood, blauw en geel. Dat deze kleuren samen weer oranje, paars en groen opleveren, is bij de meeste bekend.
Maar daarna? Als je de kleuren met z'n drieën combineert en de hoeveelheid van de kleuren afwisselt, ontdek je al snel een breed scala van natuurlijke, zachte en felle kleuren. Welke kleur het meest bij je past, welke je het mooist vind, leer je zelf te maken. Simpel weg door het te doen. Oefening baart kunst.

Daadkracht

Een beetje lef heb je zeker nodig om mee te doen aan de schildercursus. Het thema wordt iedere avond zo breed mogelijk gepresenteerd, zodat iedereen z'n eigen visie erop kan loslaten. Hierdoor zijn de schilderijen per avond ook heel divers. Iedereen haalt uit het thema de eigen kernwoorden of beelden waarmee ze aan de slag gaan. Wat jij ziet en hoort, dat wordt in de loop van de avond duidelijk.

Individuele begeleiding

De manier van lesgeven en het aanreiken van een zo'n breed mogelijk thema zorgt ervoor dat individuele begeleiding gegarandeerd is. Schilderen werpt vraagstukken op en deze vraagstukken los je op tijdens het schilderen. Jouw manier van schilderen en kleurgebruik vragen om een persoonlijke oplossing voor het verdere ontstaan van je kunstwerk. Het staat je vrij om vragen te stellen, waarbij het belangrijkste is dat je de uitleg begrijpt, maar waar toch zeker zo belangrijk is dat je de uitleg probeert toe te passen. Je leert het meeste door te doen. De theorie helpt je op weg, maar doen is belangrijk!

Beginnende schilder of een gevorderde schilder?

Tot de gevorderden rekent Studio MiSt iedereen die al eerder een schildercursus heeft gevolgd bij Studio MiSt. Deze deelnemers kennen de vrijheid van het schilderen, het hanteren van het onderwerp en kennen de manier van lesgeven. Bovendien hebben ze al verschillende technieken uitgeprobeerd, snappen ze de uitleg en kunnen ze deze vrij eenvoudig toe passen.

Waarom een schildercursus bij Studio MiSt?

Je wilt graag leren schilderen. Je wilt zien of dit een ontspannen hobby voor je is. Je wilt ontdekken wat je kunt.
En bovenal wil je een plezierige avond met een gezonde dosis humor. De ingrediënten zijn aanwezig om jezelf te ontplooien tijdens een schildercursus. Geef jezelf de ruimte om te ontwikkelen en te groeien zonder dat je jezelf een uitgesproken doel voor ogen houdt. Nieuwe dingen ontstaan door proberen en door doen.
"Out of the box" denken is de kreet voor Studio MiSt. Als je daadwerkelijk buiten de doos denkt, dan weet je van te voren niet waar je uitkomt. Zonder doel, zonder verwachting op zoek gaan naar je eigen schilderstijl.
Wie wil dat nou niet?

workshop schilderen
 

Studio MiSt in Harderwijk biedt schilderworkshops en schildercursussen voor individuen en groepen.
Volledig verzorgd met schilderjacks, schilderezels, penselen en acrylverf.
Het is mogelijk buiten en binnen te schilderen en een privéworkshop is prima te combineren met een bezoek aan Harderwiik, Beekhuizerzand of een relaxmomentje bij de Zwaluwhoeve. Parkeren is gratis.
Meer beeldmateriaal van StudioMiSt.


Studio MiSt

Boonenweg 3
Harderwijk (Hierden)
tel. 0621836291
info @ studiomist.nl

Disclaimer

Alg. Voorwaarden

Schildercursus in de open lucht
Buiten schilderen, 10 avonden
Dinsdagavond 11 april

Buiten schilderen, 6 avonden
Donderdagavond 7 mei

Schildercursus in de Studio
Schildercursus beginners
Dinsdagavond 17 september

Schildercursus gevorderden
Donderdagavond 19 september

Schildercursus (3 keer)

MiXedMedia
Woensdagavond 17 april

MiXedMedia
Woensdagavond 25 september

Schilderworkshops

Schilderworkshop Valentijnsdag
Woensdag 13 februari
Schilderworkshop IJsbeer
Woensdag 27 februari
Internationale Vrouwendag
Vrijdag 8 maart
Schilderworkshop met aromatherapie
Dinsdag 9 april

Schilderworkshops voor groepen
Schilderworkshop met gips
Buiten schilderen
Schilderen n.a.v. een thema
Foto Schilderen