Studio MiSt in Harderwijk route studiomist harderwijk contact studiomist harderwijk aanmelden studiomist
schildercursus_dinsdagavondexpositie_dinsdagavondwatleerjebijstudiomist
schildercursus_woensdagavondwaaromstudiomist
schildercursus_donderdagavondexpositie_onlinecursus kunststukjezomerworkshops

Wat leer je bij Studio MiSt?
Bij de schildercursussen en de workshops leveren we zo veel mogelijk uitdaging aan middels technieken en mogelijkheden, waarbij je zelf ontdekt welke manier van werken je het meeste plezier geeft. Plezier in het schilderen zorgt ervoor dat je het vaker doet, en het vaker doen, levert steeds meer ervaring en kennis op.
Als het schilderproces je steeds beter bevalt en je er dieper induikt, komen er ook meer vragen boven borrelen. Je gaat op zoek naar antwoorden en dan wordt je schilderervaring intensiever en je verdiept je steeds meer.
In deze tijd is zo'n interesse makkelijk uit te breiden en te vervolmaken door de komst van het internet, waar je verschilllende tutorials kunt vinden. En ook qua materiaal hoeft het je aan niets te ontbreken, er is veel mogelijk in vele prijsklassen.

Leer jezelf kennen bij Studio MiSt
Tijdens de lessen, de uitvoering van de opdrachten, ontdek je wat jezelf goed kunt. Welke kleuren je het meest aanspreken, welke vormen je mooi vindt en op welke manier je het liefst bezig bent. Schrijven, tekenen, schilderen, alles hebben we van jongs af aan aangereikt gekregen, daar hebben we, ongemerkt, al enorm veel ervaring in.
Bedenk maar eens hoe snel je iets kunt tekenen als een kind het je vraagt en, ook belangrijk, hoe fijn je het vindt als het kind je tekening herkent of zelfs mooi vind.

Bij het schilderproces bij Studio MiSt krijg je de mogelijkheid om deze ervaring opnieuw te beleven en verder uit te werken.
Niet meer via een simpel tekeningetje, maar een uitgewerkte schildertechniek met bijpassend materiaal en een inspirerend thema.
Samen met anderen werk je aan de opdracht en je ontvangt daarbij goed coaching en begeleiding tijdens het schilderproces.
Aan het eind van het dagdeel bespreken we de kunstwerken en verzorgen we de digitale expositie, zodat je thuis het werk van de anderen en van jezelf nogmaals kunt bekijken en waarderen.